Melahirkan Bayi Genius BAYI GENIUS

 • Norasyidah Mohd Yusoff

  Nibong Tebal

  ✭✭✭✭✩

  Penuh Motivasi & Disiplin

  As salam Pn. Lina,
   
  Alhamdulillah, sekarang kandungan saya telah memasuki bulan ke 7 dan tips yang dikongsi dalam e-buku Pn Lina, baby genius saya jadikan panduan sepanjang tempoh kehamilan. Mudahan usaha kecil saya ini membantu membentuk anak yang menyejukkan hati dan pecinta Al-Quran.
   
  Saya tertarik dengan kesungguhan dan disiplin puan dalam membesarkan darwish & darwisya dan ini memberi motivasi kepada saya untuk mengikut langkah puan dalam cara mendidik anak-anak sedari dalam kandungan untuk dipraktiskan oleh saya antaranya daripada segi pemakanan, pengaruh pendedahan al-quran kepada bayi dlm kandungan dan sebagainya.
   
  Jazakallahu khairan kathira
   
 • Noor Asnida

  Selangor

  ✭✭✭✭✭

  Tertarik Dengan Cara & Semangat

  Assalamualaikum Puan Lina,

  Saya sangat tertarik dengan cara dan semangat puan mendidik 2 orang anak puan. Saya suka penerangan puan berkenaan dengan pendengaran sensitif yang dimiliki oleh bayi sama ada yang telah lahir atau masih di dalam kandungan


close

Ulasan Buku

Leave a Reply

linakarim

Didalam Islam, mendidik anak bermula dari seorang lelaki memilih calon isteri. Pendidikan dalam Islam bermula dengan sangat teliti hingga permulaannya juga dicadangkan sangat awal. Walau bagaimanapun buku ini tidak mengupas sejauh itu. Buku ini menganggap kita sudah memilih yang terbaik sebagai pasangan hidup kita. Itulah yang terbaik dan sekarang buku ini akan fokus untuk proses pendidikan seterusnya iaitu pendidikan didalam janin. Buku ini adalah perkongsian pengalaman saya dan semua yang ada didalam pengetahuan saya serta apa yang saya praktikkan semasa mengandungkan anak saya Darwish dan Darwisya. Ia adalah perkongsian pengalaman dari sekecil-kecil perkara contoh apa yang saya minum, hinggalah perkara besar contoh gangguan jin dan iblis yang terjadi ketika saya mengandung.

Ulasan Buku September 15, 2014


Contact


Search