Melahirkan Bayi Genius BAYI GENIUS

Agen Affiliate

Berminat untuk menyebar ilmu sambil menambahkan pendapatan sampingan?

Anda dijemput untuk menjadi agen affiliate kami dengan pendapatan 50% dari harga jualan.

Cuma daftar dan anda akan diberi link URL khas yang mengingat anda sebagai agen promosi. Link ini untuk anda promosikan di facebook, emel, forum dan dimana-mana sahaja.

Anda dilarang dari membeli melalui link affiliate anda sendiri. Jika ia berlaku, sistem tidak dapat membuat pembayaran komisen kepada anda.

Untuk pendaftaran agen affiliate, sila klik link ini

close

Agen Affiliate

Leave a Reply

linakarim

Didalam Islam, mendidik anak bermula dari seorang lelaki memilih calon isteri. Pendidikan dalam Islam bermula dengan sangat teliti hingga permulaannya juga dicadangkan sangat awal. Walau bagaimanapun buku ini tidak mengupas sejauh itu. Buku ini menganggap kita sudah memilih yang terbaik sebagai pasangan hidup kita. Itulah yang terbaik dan sekarang buku ini akan fokus untuk proses pendidikan seterusnya iaitu pendidikan didalam janin. Buku ini adalah perkongsian pengalaman saya dan semua yang ada didalam pengetahuan saya serta apa yang saya praktikkan semasa mengandungkan anak saya Darwish dan Darwisya. Ia adalah perkongsian pengalaman dari sekecil-kecil perkara contoh apa yang saya minum, hinggalah perkara besar contoh gangguan jin dan iblis yang terjadi ketika saya mengandung.

Agen Affiliate September 20, 2014


Contact


Search